Elektronisch Co. van Changzhouyasen, Ltd

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Thuis

Changzhou Yasen Electronic Co.,Ltd

Goede Kwaliteit van de Positieve, Actieve, Enthousiaste Dienst.

—— Chris

Wij hebben samenwerking meer dan 8 jaar en wij zijn genieten van uw goede kwaliteit, de dienst.

—— Jackey

Ik ben online Chatten Nu

Changzhou Yasen Electronic Co.,Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8
Changzhou Yasen Electronic Co.,Ltd

Bedrijf Details:

Type Business:Fabrikant
Exporteur
Grote Markt:Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Aantal werknemers:100~200 mensen
Export pct:60% - 70%

Is Elektronisch Co. van Changzhouyasen, Ltd een fabrikant in China, dat zich in de producten het maken van van EAS (Elektronisch Artikeltoezicht) specialiseert. Met vele jarenervaring in de EAS-industrie, hebben wij vele types van product ontwikkeld die zich van de Harde Markeringen van RF/AM (Radiofrequentie/Akoestische Magnetisch) uitstrekken (zoals Flessenmarkering, Inktmarkering, Optische Markering, Blaarmarkering, Waterdichte Markering, Juwelenmarkering, Zachte Markering, en EM-Strook), rf-Etiketten (zoals Stickermarkering, Transparante Markering, Thermische Overdrachtmarkering, Thermische Drukmarkering, en Bron die etiketteren), en EAS-Veilige Toebehoren (voor CD Player/DVD Speler/Sigaret/Gom/Batterij/Band/Inkjet, Detacher, Sleutelkoord, Speld, Slot, Ferrietrol, en Koppeling) aan de Systemen & Deactivators van EAS (zoals Antenne, Deactiveringsstootkussen, Detector, Sensor, en Lezer).

Met een productiebasis in Changzhou, waarborgen wij om onze klanten van producten van uitstekende kwaliteit en concurrerende prijs te voorzien. wegens onze uitvoerige portefeuille van producten, klanten kan bron wat zij van Elektronisch Co. van Changzhou Yasen, Ltd, om hun anti-winkeldiefstal pleegt behoeften willen tevredenstellen.

Met de innovatie van onze R&D-Dienst en het professionalisme van ons Verkoopteam, zijn wij leiders op ons gebied. Onze fabriek heeft meer dan 200 werknemers en onze fabrieksdekking 8.000 vierkante meters met een volledige reeks originele productiefaciliteiten, materiaal en het testen instrumenten. Een andere de invoerreden om van Changzhou Yasen Electronic Co Ltd te kopen is dat wij ISO9001-het Certificaat van het Kwaliteitssysteem hebben verkregen.

Contactgegevens
Changzhou Yasen Electronic Co.,Ltd

Contactpersoon: Mrs. Lily

Tel.:86-519-88786486

Fax:86-519-88788567

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Bekijk meer over ons :   Fabrieksreis   Kwaliteitscontrole